19 Nisan 2014 Cumartesi

Need for Speed Most Wanted Android Apk İndir

Need for Speed Most Wanted APK Yarış Oyunu

Android kullanıcıları için geliştirilen Need for Speed Most Wanted apk oyunu, iOS versiyonu ile aynı olduğunu belirtmek isterim. Sadece iOS'un getirdiği grafik performansı, bu versiyonları birbirinden ayıran farklar yer arasında. Yine 35 farklı otomobil, yeni ve geliştirilmiş pistler, polis kovalamacaları ve hasar tespiti Android içinde mevcut olduğunu görüyoruz. Grafiklerin ve oynanışın Android' e göre iyi ancak yine hasar konusunda bu platformda da sıkıntı olduğunu belirtmek isterim. Aynı şekilde sizin ve apk yarışınızın dışındaki nesneler de grafiksel olarak düşük seviyede olduğu için biraz burukluk yaratıyor gibi görünse de oyun android cihazlarına hitaben çok eğlenceli.

Need for Speed Most Wanted apk oyununun ücretsiz olmaması kötü özelliğinden biri. Yapımda kullanılan müzik ve ses efektleri tam yerinde kullanışmış hatta öyle ki bu durum Need for Speed Most Wanted ' ın diğer eksikliklerine göz yummanızı bile sağlayacağına eminim. Son olarak şunu söyleyelim, eğer oyunda en çok aranan sokak yarışçısı olmak istiyorsanız, oyunun yapay zekasının karşısına dikilip tabiri caizse serseri mayın gibi sokaklara saldırmanız gerekecektir Aynı durum iOS versiyonu içinde geçerlidir.

Apk uygulama indir Google play indir iTunes app store indir
Geliştirici : EA Mobile
Lisans : Paralı (2,00 TL) | Kategori :Apk yarış oyunları
Boyut :13 MB | Android sürümü :2.3 ve üzeri

Need for Speed Most Wanted Ekran Görüntüleri

Need for Speed Most Wanted İnceleme Videosu

1 yorum :

  1. Çocukluğumun oyunu ve harikalar yarattığım çocukluğumun oyunu. Android'e uyarlaması biraz zayıf kalmış gibi görünse de oynarken çok eğlenceli oluyor.

    YanıtlaSil