19 Nisan 2014 Cumartesi

Where is My Perry Android Apk İndir

Benim Perry'im Nerede ? Bulmaca Oyunu

Where's My Perry? apk Disney tarafından yayınlanan Phineas and Ferb isimli popüler dizide yer alan Ajan P isimli karakterin mücadelesini konu alan güzel bir apk bulmaca oyunu. Tür ve mantık yönünden Where's My Water? isimli mobil oyunun devamı niteeliğini taşıyan bu güzel oyunda amaç aynı kalmıştır.

Oyuncu, fizik kurallarını temel alan oyunda Ajan P'ye yardım etmeli ve onun dünyayı kurtarmasına yardımcı olmalıdır. 4 bölümde 80 bulmacadan oluşan oyunda gelişmiş özelliklere sahip yeni araçlar eklenmiş halde size sunuldu. Oyun ekranında gösterilen yönler doğrultusunda bulmacaların çözülmesinin beklenildiği Where's My Perry? android oyununda geçilen her aşamada daha iyi bir ajan olunabiliyor ve bazı gizli bilgilere erişim sağlanacaktır.

Apk uygulama indir Google play indir iTunes app store indir
Geliştirici : Disney
Lisans : Ücretsiz | Kategori :Apk Bulmaca Oyunları
Boyut :46 MB | Android sürümü :2.1 ve üzeri

Where's My Perry ? Ekran Görüntüleri

1 yorum :

  1. Cnbce'de hafta sonları sabah çıkan çizgi filmin android oyun versiyonudur. Benim Perry'im nerede adında güzel bir apk bulmaca oyunu. Sıkılmadan oynayabileceğiniz apk bulmaca oyunlarından bir tanesi. Zaten öncelik olarak kendi oynadığım veya kullandığın uygulamaları paylaşıyorum.

    YanıtlaSil