20 Nisan 2014 Pazar

WhatsApp Messenger Android Apk İndir

WhatsApp Messenger Android Mesajlaşma Uygulaması

WhatsApp Messenger Android Apk indir : Android cihazlarınızla ile ücretsiz mesajlaşa bileceğiniz bir apk uygulamasdır. Tüm akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde kullanılan WhatsApp sayesinde, arkadaşlarınızla, ailenizle ve diğer tüm sevdiklerinizle iletişim halinde kalabileceksiniz.

Uygulamaya sahip olan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabileceğiniz, fotoğraf ve video paylaşmı yapabileceğiniz, sesli mesajlar gönderebileceğiniz, konum bilgilerinizi paylaşabileceğiniz, grup sohbetleri gerçekleştirebileceğiniz ve çok daha fazlasına sahip olabileceğiniz WhatsApp apk, dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında geldiği için indirilme sayısı çok fazladır. Kendi telefon numaranıza entegre olarak çalışmakta olan uygulama, kişi listeniz üzerinde yer alan ve WhatsApp android uygulamasını kullanan tüm arkadaşlarınızı doğrudan listenize arkadaş listenize eklencektir. Bu sayede arkadaşlarınızla zahmetsizce ve hızlı bir şekilde hiç zaman kaybetmeden mesajlaşabileceğiniz güzel bir uygulamadır.

WhatsApp Messenger uygulamasında arkadaşlarınız o an çevrimiçi olmasalar bile mesaj gönderebileceğiniz ve göndermiş olduğunuz mesajları arkadaşlarınızın görüntüleyip görüntülemediğini kontrol edebileceğiniz WhatsApp Messenger gerçekten de sevdiklerinizle iletişim halinde kalmanın en mükemmel yoludur.

Apk indir Google play indir iTunes indir Win8 indir
Geliştirici : WhatsApp Inc
Lisans : Ücretsiz | Kategori :Apk mesajlaşma uygulaması
Boyut :14 MB | Android sürümü :2.1 ve üzeri

WhatsApp Messenger Ekran Görüntüleri

WhatsApp Messenger İnceleme Videosu

1 yorum :

  1. WhatsApp'ın var mı? sorusunun millileştiği bir ugylama. Neredeyse herkeste bu uygulama var. Eski msn entrikasını yaymış durumda.

    YanıtlaSil